Water of Cola

WATER

Een onderzoek aan de universiteit van Washington toont aan dat een glas water het hongergevoel wegneemt tijdens de nacht.

Tekort aan water is de belangrijkste oorzaak van vermoeidheid tijdens een dag. Andere onderzoeken tonen aan dat bij 80% van de mensen met rug en gewrichtsklachten, de pijn aanzienlijk vermindert door het drinken van 8 tot 10 glazen water per dag.

Een minimale vermindering van 2% water in het lichaam kan de oorzaak zijn van incoherentie (verwardheid) van het korte termijngeheugen. Ook kunnen zich problemen voordoen bij hoofdrekenen en is er sprake van verminderde concentratie bij het lezen van een boek of achter de computer zitten.

Het drinken van 5 glazen water per dag vermindert het risico op darmkanker en wel met 45%. Het kan ook het risico op borstkanker verminderen met 79%.

Hoeveel glazen water drink jij per dag?

COLA

In USA nemen veel wegpatrouilles cola mee om het wegdek bloedvrij te maken na een ongeval.

Als je een stuk vlees in een glas cola legt, is het na 2 dagen zo goed als opgelost. Of giet een blik Cola in het toilet, laat het een tijdje staan en spoel door. Het toilet is als nieuw.

Het zuur in cola werkt uitstekend bij het verwijderen van vlekken, zelfs roestvlekken!

Corrosievlekken van lekkende autobatterijen kun je oplossen door er een blik Cola over heen te gieten. Om vetvlekken te verwijderen uit kleding kun je de inhoud van een blikje cola in de wasmachine gieten. Vervolgens kun je gewoon de was doen. Het zuur in de cola helpt het vet te verwijderen. Cola kun je ook gebruiken om de voorruit van je auto schoon te maken.

Het bestanddeel wat in cola zit en dat hiervoor verantwoordelijk is, is fosforzuur. Het heeft een pH waarde van 2.8 en kan een stukje van een vingernagel oplossen in 4 uur tijd. Fosforzuur steelt bovendien calcium uit onze beenderen en is de belangrijkste oorzaak van het toenemende aantal gevallen van osteoporose.

Een aantal jaren geleden werd een Duits onderzoek gevoerd naar de oorzaken van osteoporose bij kinderen van 10 jaar (wat uitzonderlijk is). Resultaat: overmatige consumptie van cola.

De vrachtwagens die Coca Cola vervoeren dragen allemaal het label “gevaarlijke materialen”. Verdelers van Coca Cola gebruiken al 20 jaar Cola om de motor van hun vrachtwagens te reinigen. Nog een klein detail: Coca Cola Light wordt door artsen en onderzoekers nóg meer beschouwd als een tijdbom door de mengeling van Coca met Aspartaam (kunstmatige zoetstof) en wordt ervan {mosgoogle left}verdacht de oorzaak te zijn van Lupus en degeneratie van het zenuwstelsel.

En tot slot nog een tip: poets nooit je tanden na het drinken van een glas cola. Je verwijdert al het glazuur van je tanden.

Kies je voor cola of water?