Doe nu een gift

De gelijkenis van degenen, die hun rijkdommen voor de zaak van Allah besteden, is als de gelijkenis van een graankorrel, die zeven aren voortbrengt, in elke aar honderd korrels. Allah vermeerdert voor wie Hij wil; Allah is Alomvattend, Alwetend. (Koran 2:261)

IslamCity bestaat sinds 2005. Toen had de site nog een paar honderd bezoekers. En nu zijn het duizenden mensen die IslamCity elke maand bezoeken. Gezamenlijk zorgen ze voor meer dan 100.000 hits. Vele vrijwilligers, mannen en vrouwen van alle leeftijden, investeren letterlijk duizenden uren van hun waardevolle vrije tijd om IslamCity te maken. Deze inspanning kon niet gerealiseerd worden zonder de zegen van Allah.

Deze vrijwilligers van IslamCity zijn wel afhankelijk van de financiële steun van mensen die weten wat het kost om een dergelijke opdracht uit te voeren en te onderhouden. Om deze redenen vraagt het team van IslamCity jou om steun. Het team is jou hiervoor bij voorbaat heel erg dankbaar.

Wij vragen je het volgende te overwegen:

  • Doe nu een gift! Een donatie van welke aard dan ook wordt door ons zeer gewaardeerd.
Rekeningnummer TRIODOS BANK: 198352700
Ten name van: FOUNDATION OF ISLAMCITY
In: Amsterdam
Onder vermelding van: Donatie
  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van IslamCity en vraag je vrienden en kennissen dit ook te doen.
  • Mocht je een bedrijf hebben, dan kun je op IslamCity adverteren. Twee vliegen in één klap: jouw bedrijf wordt in contact gebracht met duizenden bezoekers, InshaAllah, en je ondersteunt hiermee IslamCity.

Wij danken jou, in ieder geval, voor jouw duas en steun. Wij bidden en hopen dat wij via deze weg een steentje bijdragen bij het verspreiden van de boodschap op een manier die objectief en tevredenstellend is.

Vredesgroet, Wassalamoe 3aleikoem

Team IC