Een vraag over rijstwijn

Assalamoe alaikoem, Ik heb een kleine vraag over rijstwijn (wordt ook wel sake genoemd), zit o.a. in bepaalde diepvriesvis. Is dit halal of haram. Graag zou ik spoedig wat horen. Jazakoem allah gairan. Antwoord Volgens Wikipedia is rijstwijn een alcoholische drank met als voornaamste basis ingrediënt rijst. In veel landen met een rijstcultuur zoals China …