Rijinstructeur probeert zuster te verleiden

Vraag
Ik rijles sinds een tijdje bij een Marokkaanse rijinstructeur, het begon heel onschuldig. hij leerde me schakelen met zijn hand op mijn hand. nu is hij zover dat hij over mijn privé leven vragen stelt. dit alles is niet het ergste maar hij is getrouwd en heeft kinderen. ik ben sinds kort gescheiden en dat weet hij, ik voel me erg onprettig door zijn gedrag en weet me geen raad.

Antwoord
Dank voor je vraag. om te beginnen moge Allah je behoeden voor zina.
Zuster, het is voor een moslima niet toegestaan om lessen te volgen bij een “vreemde” man. En het is voor een moslim niet toegestaan autorijles te geven aan een “vreemde” vrouw.

Dat de rij-instructeur je probeert te verlijden, was natuurlijk te verwachten. Want zodra jij bij hem in de auto stapt, stapt ook een derde mee, namelijk de shaytan. De shaytan heeft maar 1 doel: dat het gebeurd. Hij blijft in de oren van de mens (de oren van de rijinstructeur en jouw oren) fluisteren totdat hij zijn doel heeft bereikt. Zolang jij lessen bij deze man volgt, zal de shaytan zijn best te doen zijn lessen aan jullie te onderwijzen. Er is maar 1 oplossing om te ontstappen aan de shaytan en zijn taferelen: zoek een andere rijschoolinstructeur, maar dan wel een vrouw! Doe dat voordat het te laat is!

Jouw huidige rijinstructeur en jij zijn beiden debet aan deze “relatie”. Hij had jou moeten door verwijzen naar een rij-instructrice en jij had zelf naar een vrouwelijke instructrice kunnen gaan. Sorry voor de harde woorden die hierboven zijn gebruikt, maar helaas is dit wel de waarheid.

moge Allah, verheven is Hij, ons beschermen tegen de shaytan. Ameen.

www.islamcity.nl