Monthly Archives: juni 2008

Een vraag over rijstwijn

Assalamoe alaikoem, Ik heb een kleine vraag over rijstwijn (wordt ook wel sake genoemd), zit o.a. in bepaalde diepvriesvis. Is dit halal of haram. Graag zou ik spoedig wat horen. Jazakoem allah gairan. Antwoord Volgens Wikipedia is rijstwijn een alcoholische drank met als voornaamste basis ingrediënt rijst. In veel landen…

Read more

De waarde van doe’a

Allah Zegt in de Koran: “Smeek tot Mij en Ik zal uw smeekbede verhoren” (Koran 40:60) “En wanneer Mijn dienaren je over Mij vragen,zeg dan; ,,Ik ben nabij;Ik verhoor het gebed van de smekeling.wanneer hij Mij aanroept.Daarom moeten zij naar Mij luisteren en in Mij geloven,zodat zij geleid worden” (Koran…

Read more